Thursday, April 12, 2012

Unde gasiti albumul Om de lut?


Daca sunteti in cautarea cadoului de Paste ideal sau daca vreti sa va rasfatati, primul album al Alexandrinei se gaseste in libraria Carturesti, la pretul de 49,90 lei.

Click aici pentru a comanda.

Albumul a intrat recent in Top 7 cele mai vandute cd-uri, alaturi de nume precum Amy Winehouse si Lana Del Rey.

Om de lut a fost inregistrat in perioada iunie – decembrie 2007 in Timisoara si finalizat in mai 2008. Albumul contine 12 piese originale compuse de Alexandrina in perioada 2000-2007 si un remix de Dan Handrabur. Echipa care a contribuit la realizarea sa este compusa din : Utu Pascu –mixaj, Marciano(New York) – mastering, Petre Ionutescu si Gabriel Almasi (studioul de productie PACmusic Timisoara) – producatori muzicali si orchestratori.
Originalitatea albumului este asigurata de lipsa unei unitati stilistice, fiind o imbinare reusita de soul, jazz, funk, R&B, electropop si rock. Combinarea instrumentelor acustice (trompeta, saxofon, trombon, contrabas, acordeon, mandola etc) cu diverse sounduri electro pun in valoare calitatile vocale deosebite ale Alexandrinei.
Artistii care au contribuit la realizarea albumului sunt : Alexandrina - clape, voce, Petre Ionutescu – clape, trompeta, acordeon, Gabriel Almasi – chitara, mandola, Czifrac Stefan – bas si Vali Potra - tobe. Invitati : Lucian Nagy – saxofon , K-lu – turntables, Radu Guti – trombon, Ion Vidu – tuba, Arthur Balogh – cotrabas, Tavi Scurtu – tobe electronice
« Om de lut este copilul meu, un copil frumos si sanatos, gingas, mai mult bemol decat major, rafinat si expresiv. Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut va canta despre drum, zbor, cautari, vapoare si mare, avioane si ochi verzi, despre dor si insomnie, flori si nervi, Zorro si Fat – Frumos... iubire si cosmos, femei, ploaie si vant, despre Rege si Regina », spune Alexandrina despre primul sau album. (A&A Records)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...